Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Biciclist clujean despăgubit pentru accidentul provocat de o groapă din asfalt

89


Consilierii clujeni au aprobat în şedinţa din această săptămână, la ultimul proiect de pe ordinea de zi, plata de daune morale în valoare de 10.000 de lei, către Ion Adrian Cioltea, biciclistul care s-a accidentat din cauza unei gropi de pe strada Frunzişului, în urmă cu 4 ani.

Potrivit documentelor din instanţa de judecată, pe baza cărora s-a aprobat plata daunelor, bărbatul s-a accidentat în data de 13 aprilie 2013, în jurul orei 20, când datorită unei gropi din carosabil, s-a dezechilibrat, accidentându-se la cap şi membre. Biciclistul a fost transportat la spital cu ambulanţa, având nevoie de 14 zile de îngrijiri medicale.

După accident s-a îndreptat împotriva Primăriei, ca administrator al drumului pe care s-a rănit şi  cerut despăgubiri în valoare de 30.000 de lei.

Reprezentanţii municipalităţii s-au opus acordării de despăgubiri, susţinând că biciclistul putea evita groapa de pe prima bandă, ocolind-o pe banda a doua a drumului. S-a mai susţinut că biciclistul nu a făcut dovada localizării accidentului pe acea porţiune de drum, că nu a purtat echipament corespunzător şi că a depus cu întârziere fotografiile doveditoare.

Puteţi descoperi aici documentele care au stat a baza deciziei Consiliului Local.
Ora de Stiri – Feed