Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Bistriţean, condamnat la puşcărie în Belgia, arestat de poliţiştii bistriţeni

100

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un bărbat, de 32 de ani, pe numele căruia autorităţile belgiene au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, a fost depistat de polițiști.

 

Potrivit IPJ BN, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat de 32 de ani, din Bistrița, care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare, fiind condamnat la 37 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, pe teritoriul Belgiei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acesta a fost prezentat Curţii de Apel Cluj, care a emis împotriva bărbatului mandat de arestare pentru 30 de zile. De asemenea, a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa-Năsăud.

Post-ul Bistriţean, condamnat la puşcărie în Belgia, arestat de poliţiştii bistriţeni apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online

Get real time updates directly on you device, subscribe now.