Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

BlackBerry Motion a fost anunţat oficial. Vine fără tastatură şi cu rezistenţă la apă (Telefoane mobile)

151

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

BlackBerry Motion a fost dezvăluit oficial. TCL, producătorul hardware-ului BlackBerry, a anunţat noul smartphone cu touchscreen în cadrul GITEX Technology Week, eveniment organizat în Dubai. Telefonul va fi pentru o perioadă exclusiv Arabiei Saudite şi Emiratelor Arabe, după care va fi lansat şi în alte regiuni. La prima vedere, avem de a face cu un KEYone fără tastatură, însă există destule avantaje pentru a alege noul Motion peste modelul lansat la începutul acestui an.

Noul Motion de la BlackBerry beneficiazăz de un hardware similar cu KEYone la interior. Vorbim despre un chipset Snapdragon 625, 4 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare şi o cameră foto de 12 megapixeli. Ecranul este complet nou, fiind bazat pe un panoul IPS cu raport de aspect 16:9, diagonală de 5,5” şi rezoluţie Full HD. Sub display găsim un buton Home cu logo-ul BlackBerry, care integrează şi un senzor de amprentă.

Noutăţile sunt însă rezistenţa la apă IP67, acelaşi nivel de rezistenţă precum iPhone 7 şi 8 şi un acumulator de 4.000 mAh, care ar trebui să ofere o autonomie de top, având în vedere configuraţia hardware disponibilă. La nivel software avem de a face cu Android 7.1 personalizat de BlackBerry în Canada, care beneficiază de sistemul de securitate DTEK, orientat către utilizatorii din mediul business.

BlackBerry Motion se va lansa la un preţ echivalent cu 460 de dolari, ceea ce sugerează că avem de a face cu un concurent pentru toate celelalte dispozitive din gama mid-range premium. 

(…)

Cuvinte cheie: BlackBerry, Motion, smartphone, android, TCL

Subiecte asemănătoare:
» BlackBerry Motion: imagini cu noul smartphone „full touchscreen” al companiei canadiene
» Essential Phone primeşte un update pentru camera foto
» Huawei Mate 10 va fi echipat cu un acumulator „generos”
» Stocarea gratuită a fotografiilor şi clipurilor video pentru utilizatorii de Pixel 2 are totuşi o limită
» Un smartphone i-a salvat viaţa unei participante la concertul din Las Vegas, unde sute de oameni au fost împuşcaţi

Articol original – BlackBerry Motion a fost anunţat oficial. Vine fără tastatură şi cu rezistenţă la apă, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse

Get real time updates directly on you device, subscribe now.