Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Carambol pe șoseaua Mangaliei

97

Un accident rutier a avut loc în această dimineață, pe șoseaua Mangaliei, în apropiere de podul de la Doraly. Trei mașini au fost implicate în carambol. În urma impactului  o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Traficul rutier de pe șoseaua Mangaliei a fost îngreunat în această dimineață din cauza unui accident ce a avut loc la urcare pe podul din zona Doraly. O simplă tamponare s-a transformat într-un incident cu urmări.

Din primele informații se pare că șoferii celor 3 autoturisme nu au păstrat distanța corespunzătoare în trafic si s-au ciocnit în dreptul trecerii de pietoni. Unul dintre conducătorii auto a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spitalul Județean de Urgență Constanța.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. Traficul a fost dirijat de polițiștii rutieri prezenți la fața locului pentru fluidizarea circulației.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea

The post Carambol pe șoseaua Mangaliei appeared first on Litoral TV.

Litoral TV