Stiri

CARNAGIU ÎN APROPIERE DE GRANIȚĂ – Trei români au murit iar alți cinci au fost răniți după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident în Ungaria

CARNAGIU ÎN APROPIERE DE GRANIȚĂ  Zi neagră pe o șosea din Ungaria: 3 cetățeni români au murit și 5 au fost răniți într-un accident care a avut loc la 140 de kilometri de granița cu România. Victimele se aflau într-un microbuz înmatriculat în România, care circula pe ruta dintre Oradea și Budapesta.

Șoferul microbuzului a încercat o depășire în condiții de vizibilitate redusă din cauza ceţii și a intrat în coliziune frontală cu un autobuz. Trei persoane au murit pe loc, iar cei cinci răniți au fost transportați la un spital din apropiere.

Starea lor e stabilă. Până la momentul difuzării știrii, nu au fost înregistrate solicitări de asistență la Consulatul român din Szeged.

Sursă info.

The post CARNAGIU ÎN APROPIERE DE GRANIȚĂ – Trei români au murit iar alți cinci au fost răniți după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident în Ungaria appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro