StiriȘtiri județul BrăilaȘtiri județul MaramureșȘtiri județul Mureș

CĂUTĂRILE AU LUAT SFÂRȘIT – Un băimărean de 18 ani acuzat că a furat telefoane, poșete și bani din societăți comerciale a fost prins de polițiști

CĂUTĂRILE AU LUAT SFÂRȘIT  Un tânăr cu preocupări infracţionale a fost prins de poliţişti după ce reprezentanţii mai multor societăţi comerciale au reclamat fapte de furt în dauna lor.

Spre exemplu, într-una din reclamaţii se sesiza faptul că în seara de 30.10.2017, în jurul orelor 21,30 o persoană necunoscută, profitând de faptul că în recepţia unui hotel nu se aflau persoane, a sustras de pe tejghea un telefon mobil în valoare de 900 de lei.

În alt caz, din sertarul unei societăţi comerciale, destinat pentru depozitarea banilor proveniţi din încasări a fost sustrasă suma de 230 de lei. Bănuitul a profitat de faptul că sertarul se afla în poziţia închis dar neasigurat cu cheia.

Pentru aceste fapte, dar şi pentru furtul unei poşete şi a sumei de 800 de lei din sertarul alte case de marcat, este cercetat un tânăr de 18 ani din Baia Mare.

Pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor de furt, poliţiştii vă sfătuiesc să fiţi mereu precauţi şi să aveţi grijă în permanenţă de bunurile dumneavoastră sau de cele pe care le aveţi în responsabilitate.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

The post CĂUTĂRILE AU LUAT SFÂRȘIT – Un băimărean de 18 ani acuzat că a furat telefoane, poșete și bani din societăți comerciale a fost prins de polițiști appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro