Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

CAZ ÎN VASLUI – O femeie a murit în încercarea de a slăbi cu bicarbonat de sodiu

206

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

CAZ ÎN VASLUI  Caz incredibil la Spitalul Judeţean Vaslui după ce o femeie de 49 de ani a murit dintr-o cauză cel puţin ciudată. Vasluianca Elena Popa începuse o cură de slăbire în care folosea bicarbonatul de sodiu alimentar. Într-una din zile, a asociat substanţa cu apa minerală carbogazoasă şi cu struguri, informează colegii de la ziarul vasluian Vremea Nouă.

Această combinaţie s-a dovedit fatală pentru că femeia a ajuns, în stare critică, la Spitalul Judeţean Vaslui, cu intestinul subţire perforat. A fost supusă unei interventii chirurgicale care s-a dovedit un real succes.

După intervenţia chirurgicală, Elena Popa a fost mutată în sectia ATI şi ţinută sub strictă supraveghere medicală. După 17 zile totul părea că duce spre vindecare. Femeia se simţea bine, putea să meargă pe propriile picioare şi medicii se pregăteau să o externeze. Din păcate, totul a luat o întorsătură ciudată şi Elena Popa a decedat, chiar pe garda doctorului care o operase. Nimeni nu-şi explică ce s-a întâmplat.

Sursă info și foto.

The post CAZ ÎN VASLUI – O femeie a murit în încercarea de a slăbi cu bicarbonat de sodiu appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.