Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

CAZ LA SEINI – Doi vârstnici, bătuți de un tânăr în biserică chiar în timpul slujbei

111

CAZ LA SEINI   Un tânăr de 18 ani a băgat în spital un bărbat de 75 de ani și o femeie de 65 de ani. Acesta i-a atacat în biserica ortodoxă din localitatea Seini în timpul liturghiei. Tânărul este cunoscut cu probleme de comportament. Acesta a lovit-o pe femeie iar bărbatul care este diac a încercat să o apere. Fără nicio șansă în fața agresorului. Acesta nu a ținut cont că se află în casa Domnului. A luat cutia în care se colectează bani și a lovit pe toți cei care i-au ieșit în cale, potrivit Vasile Dale.

Preotul a oprit slujba religioasă și a sunat după ajutor la 112. La scurt timp la fața locului a sosit o ambulanță SMURD care a acordat îngrijiri răniților. Ambii pacienți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș Baia Mare”.

După cum susțin medicii starea bărbatului este gravă. Agresorul este din localitatea Chiuzbaia iar cantorul din Tăuții de Sus, localități învecinate. Localnicii nu își explică ce au avut de împărțit agresorul și victimele sale. Cert este însă că nu se așteptau ca scandalul să izbucnească în biserică.

Tânărul de 18 ani a ajuns și el la spital unde i-au fost prelevate analize pentru a se stabili dacă acesta a consumat sau nu substanțe interzise. Până una alta își va petrece noaptea în arest. Ancheta continuă urmând ca în funcție de rezultatul acesteia să se ia măsurile legale ce se impun.

Sursă

The post CAZ LA SEINI – Doi vârstnici, bătuți de un tânăr în biserică chiar în timpul slujbei appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro