Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Caz ȘOCANT: Un celebru sportiv a fost ASASINAT chiar de fiica sa

211

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Caz ȘOCANT: Un celebru sportiv a fost ASASINAT chiar de fiica sa

Fostul hocheist rus Viktor Tolmachev, portar titular al echipei ŢSKA Moscova, dar şi al naţionalei de hochei pe gheaţă a URSS, a fost găsit mort, în locuinţa fiicei sale. El a fost asasinat cu brutalitate.

Imagini pentru Viktor Tolmachev

Anchetatorii au descoperit că Viktor Tolmachev fusese ucis în urmă cu cel puţin o lună. Întrebări despre dispariţia sa au început să apară după ce, în august, el a încetat brusc să mai comunice cu rudele. Prima îngrijorată şi cea care s-a şi dus de altfel la poliţie a fost soţia lui Tolmachev, de care acesta divorţase în urmă cu mai mulţi ani.

Anchetatorii au fost inclusiv la locuinţa fiicei fostului hocheist, aceasta spunându-le că tatăl său nu se află acolo, ci a plecat în Ucraina şi nu a mai contactat-o de câteva zile.

Totuşi, în timpul unei percheziţii trupul lui Viktor Tolmacev a fost găsit chiar în locuinţa fiicei. El se afla întins pe o canapea şi înfăşurat într-o prelată. “A reușit câteva săptămâni să ascundă moartea tatălui său. Câteodată, familia o întreba despre sănătatea acestuia, iar ea susţinea că acesta a părăsit Moscova, pentru tratament. Și tot acest timp ea trăia în apartament cu corpul ucis”, spune poliţia, conform Romaniatv.net.

Viktor Tolmachev avea 78 de ani şi a fost ucis cu şapte lovituri de cuţit. În cele din urmă fiica acestuia şi-a recunoscut fapta şi a dezvăluit că nu a ştiut cum să scape de cadavru.

Viktor Tolmachev a fost portarul lui ŢSKA Moscova între 1963 şi 1969, timp în care a câştigat de cinci ori campionatul URSS şi de trei ori Cupa Uniunii Sovietice.

Feed

Get real time updates directly on you device, subscribe now.