Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Ce mai fură arădenii. Uși de teracotă…

86

Un tânăr din Arad este cercetat penal pentru că a intrat într-o casă din municipiu, de unde a furat două uși metalice de teracotă.

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad a transmis, în cursul zilei de marți, că printre infractorii reținuți de oamenii legii se află și un tânăr de 29 de ani, cercetat pentru furt, de polițiștii de la Secția nr. 1 din cartierul Aurel Vlaicu.

„Polițiștii au depistat ieri, în flagrant delict, un tânăr de 29 de ani, din Arad, în timp ce transporta două uși metalice de teracotă, pe strada Aviației din municipiu. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul ar fi pătruns, prin dislocarea roletei și spargerea geamului, într-o locuință de pe strada antemenționată, de unde ar fi sustras bunurile“, se menționează în informarea IPJ Arad.

Conform sursei citate, polițiștii continuă cercetările pentu documentarea întregii activități infracționale a tânărului, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

The post Ce mai fură arădenii. Uși de teracotă… appeared first on Actualitati-Arad.

Actualitati-Arad