Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

CEL MAI CALM ȘOFER – A intrat cu mașina în doi copaci, a pus-o pe avarii și a plecat

68

CEL MAI CALM ȘOFER  Un bărbat a fost protagonistul unei scene desprinse dintr-un film, puțin mai devreme, în Bistrița. Aflat la volanul unei mașini, a lovit doi copaci din zonă, a mutat mașina și a plecat.

Bistrițenii care au trecut astăzi prin zona Poliției au privit cu uimire cum o mașină a intrat într-un copac aflat pe cealaltă bandă de circulație, și nu pe cea pe care se deplasa. Șoferul a încercat să dea cu spatele, moment în care a intrat într-un alt copac, potrivit Bistrițeanul.ro.

Imediat, a mutat mașina câțiva metri mai încolo, chiar la intrarea de lângă Shopping Center și a pus-o pe avarii. Apoi, a plecat din zonă.

Mașina implicată în accident este înmatriculată în Brașov și era condusă de un bărbat. Acesta se deplasa înspre zona Gării.

 

Sursă info și foto.

The post CEL MAI CALM ȘOFER – A intrat cu mașina în doi copaci, a pus-o pe avarii și a plecat appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro