Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Cele trei eleve implicate în bătaia din Malu Roşu, IDENTIFICATE! Două au fost duse deja la AUDIERI

150

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cele trei eleve implicate în bătaia din Malu Roşu, IDENTIFICATE! Două au fost duse deja la AUDIERI

Toate cele trei adolescente care au fost implicate în bătaia care a avut loc în cartierul ploieştean Malu Roşu au fost identificate de poliţşti. Două dintre ele au fost deja conduse la audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe, ameninţare, tulburare a ordinii publice.

 

Textul iniţial

O adolescentă din Ploieşti a trecut prin clipe de coşmar. Fata a fost bătură şi umilită în plină stradă, iar totul a fost filmat cu un telefon mobil.

În imagini se poate observa cum cele două agresoare îi reproşează adolescentei anumite lucruri, după care încasează palme şi picioare. În tot acest timp, un băiat a stropit-o cu apă.

Şocant a fost şi ce s-a petrecut la final. Fata s-a pus în genunchi şi a pupat mâinile celor două agresoare. De precizat că toate trei adolescentele implicate au vârste apropiate.

Scena s-ar fi petrecut în cartierul ploieştean Malu Roşu, iar agresoarele obişnuiesc să petreacă timpul în zona Casei de Cultură a Sindicatelor. Fata bătută şi umilită speră ca poliţia să ia atitudine şi să le pedepsească exemplar pe agresoare.

Cel care a filmat se amuza teribil, alături de alţi amici, în timp ce adolescenta era lovită cu palmele şi picioarele de colegele ei. Nimeni nu a intervenit să o salveze din mâinile agresoarelor.

Feed

Get real time updates directly on you device, subscribe now.