Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Cercetator american, dezvaluiri ULUITOARE pe patul de moarte (VIDEO)

105

Dezvaluiri uluitoare facute in octombrie 2014 de un fost cercetător principal pentru compania de aparare Lockheed Martin. Boyd Bushman a afirmat, cu puţin timp înainte de a muri, ca stie ce se intampla cu adevarat in Zona 51, acolo unde, în 1947, s-ar fi prabusit un OZN. Potrivit omului de stiinta, in interiorul Zonei 51 se afla foarte multe OZN-uri si extraterestri, ce sunt analizati de catre oficialii americani. Pentru a-si sustine afirmatiile, omul de stiinta a prezentat zeci de fotografii despre care spunea ca au fost facute in interiorul misterioase zone.

Barbatul sustinea ca a preluat din tehnologia farfuriei zburatoare aflata in Area 51 pentru firma de aparare.

Dezvaluiri uluitoare

Bushman a spus ca tehnologia acestor extraterestri este atat de avansata, încat acestia se pot deplasa cu o viteza mai mare decat viteza luminii. Cercetătorul sutine ca acesti extraterestri sunt niste umanoizi, au o inaltime de circa 1,50 metri, o varsta de aproximativ 230 de ani, iar la membre au tot cinci degete, care insa sunt lipte ca la rate. Bushman a dezvaluit faptul ca aceste fiinte comunica foarte usor prin telepatie.