Chrome 60 pentru Android vine cu widget Google Search inclus (Aplicatii)

3Aug - by omgnews - 0 - In Tehnologie

Începând cu versiunea 60, web browserul Chrome va plasa şi un widget pe ecranul dispozitivelor cu sistem Android, permiţând accesarea directă a motorului Google Search.

Noul widget promite să scurteze accesul la informaţiile dorite, tastând termenii de căutare direct în omnibox-ul afişat pe ecranul principal. În plus, acesta poate fi folosit şi pentru a introduce adrese URL, tastate manual sau preluate preluate din alte aplicaţii folosind copy/paste.

Widget-ul cu format 4×2 poate fi redimensionat după bunul plac, sau înlăturat dacă nu este considerat o adiţie utilă.

Printre noutăţile prezente în versiunea Chrome 60 se numără şi un set actualizat de librării API, oferind suport pentru auto-completarea formularelor de plăţi realizate prin sistemul Android Pay. Şi librăriile Credential Management au primit modificări, fiind acum mai simplu de implementat pentru dezvoltatori. Google a optimizat şi suportul CSS, îmbunătăţind viteza de încărcare a fonturilor.

Actualizarea Chrome 60 pentru Android este distribuită automat prin intermediul Play Store, urmând să fie aplicată dispozitivelor compatibile până la finalul săptămânii viitoare.

(…)

Cuvinte cheie: Google

Subiecte asemănătoare:
» Magazinul Google Play este lider la download-uri, însă App Store generează cele mai mari venituri
» Google Play Music şi YouTube Red vor fi unificate sub un singur serviciu
» Fără Instant Search în versiunea web a motorului Google Search
» Alphabet, mega-compania creată de fondatorii Google, raportează venituri uriaşe, în creştere cu 21% faţă de anul anterior
» Google Pixel 2 XL ar putea fi echipat cu un nou chipset de la Qualcomm

Articol original – Chrome 60 pentru Android vine cu widget Google Search inclus, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse