Clipurile cu autoplay nu vor mai porni singure în noul browser Safari, despre care Apple spune că este cel mai rapid din lume (Software)

6Jun - by omgnews - 0 - In Tehnologie

Clipurile video cu autoplay nu vor mai porni automat pe computerele care folosesc cea mai nou versiune a browserului Safari, introdusă de Apple împreună cu sistemul de operare macOS High Sierra.

 

La toate aceste clipuri browser-ul va pune automat pauză, lăsându-l pe utilizator să decidă dacă dă sau nu play. Noua versiune de Safari include şi o altă caracteristică interesantă: abilitatea de a bloca tehnologiile de urmărire a utilizatorilor pe internet, astfel încât furnizorii de publicitate să nu mai fie ţintiţi precis.

Browserul va folosi inteligenţa artificială pentru a identifica aceste tehnologii de urmărire online. Craig Federighi, vicepreşedintele Apple responsabil cu software-ul, a declarat că Apple nu şi-a propus să blocheze reclamele, ci să protejeze intimitatea utilizatorilor.

 

Apple susţine că noul Safari este în acest moment cel mai rapid program de navigare pe internet din lume.

 

 

 

(…)

Cuvinte cheie: video, autoplay, safari

Subiecte asemănătoare:
» Cea mai tare înregistrare făcută de o cameră de supraveghere video?
» Netflix primeşte interfaţă, subtitrări pentru 80% din conţinut şi dublaj în limba română
» Clipurile video filmate în mod portret nu mai sunt de mult creaţiile unor amatori. Află, la ICEE.fest, cum te adaptezi la noua realitate online
» Netflix nu mai poate fi instalat pe dispozitive Android cu root
» O cunoscută actriţă de filme pentru adulţi renunţă la meserie pentru jocurile video

Articol original – Clipurile cu autoplay nu vor mai porni singure în noul browser Safari, despre care Apple spune că este cel mai rapid din lume, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse