Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Concertul „Haide mamă, haide tată!”, joi, 2 noiembrie, la Teatrul Tineretului

265

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Protopopiatul Piatra-Neamț,  în colaborare cu Liceul Teologic Ortodox „Sfinții Împărați Constantin și Elena” și Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț,  anunță cu bucurie organizarea concertului extraordinar „Haide mamă, haide tată!” .

Evenimentul muzical va avea loc joi, 2 noiembrie 2017, la Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț,  în Sala Mare, începând cu orele 16.30.

Concertul este un buchet de cântece și poeme vechi și celebre din marele tezaur al Cenaclului „Flacăra” și al marilor artiști, precum Tudor Gheorghe sau Victor Socaciu și va fi susținut de Corul de copii din Vorona Mare – Botoșani, Corul de copii din clasa a IV-a – Școala nr.7 – Botoșani și Corul Seminarului Teologic „Sfântul Gheorghe” – Botoșani.

 „Spectacolul este un prinos de recunoștință și prețuire pentru cei care ne-au dat viață, care au fost și care sunt încă printre noi.”, anunță organizatorii.

Intrarea este liberă!

 

 

 

Ziar Piatra-Neamt

Get real time updates directly on you device, subscribe now.