Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Concordia, la doar 15 minute de o mare surpriză

72

 

Cu un FCSB alcătuit din multe rezerve, o victorie a „vulturilor” la Chiajna părea să fie un vis posibil de înfăptuit. Dar, ca și în precedentul meci cu Poli Iași, jucătorii lui Miriuță nu au reușit să-și păstreze avantajul de un gol și au pierdut partida în ultimele 15 minute ale întâlnirii cu „greii” lui Nicolae Dică, cu scorul de 1-2.

Ca și în meciul cu Poli Iași, nocturna le-a dat bătăi de cap organizatorilor, după ce s-a stins din nou, cu 10 minute înaintea startului partidei, fapt pentru care meciul a început cu câteva minute întârziere. Dacă luăm în considerare rezultatele negative din cele două întâlniri, cea cu Poli și cea cu FCSB, începem să credem că avem de-a face cu un semn rău prevestitor…

Dennis Man – „nașul”, ilfovenilor

Prima repriză le-a dat speranță ilfovenilor veniți în număr mare pe stadion. Concordia a jucat bine, iar FCSB nu a impresionat. Mai mult, în minutul 55, Cristescu deschidea scorul cu o lovitură de cap din plonjon superbă. Până în minutul 75, însă, „vulturii” au încercat să țină de rezultat și nu au mai pus probleme elevilor lui Dică. Tactica s-a dovedit neinspirată, pentru că, în minutul amintit, unul dintre cei mai tineri jucători din teren, Daniel Benzar (19 ani), a restabilit egalitatea cu un șut imparabil la vinclu, din interiorul careului, după o pasă a lui Ovidiu Popescu. În minutul 86 se produce dezastrul: Bălgrădean scapă o minge în careul de 6 metri, iar celălalt puști al lui FCSB – Dennis Man (18 ani) – împinge mingea în poarta apărată de „Pufi”. Ulterior, acesta a afirmat că a scăpat mingea pentru că Gnohere l-a împins pe Tipuric în el, fapt care l-a dezechilibrat și că arbitrul Alexandru Tudor trebuia să acorde fault la portar.

După meci, Vasile Miriuță și-a exprimat părerea că FCSB a câștigat nemeritat duelul cu Concordia Chiajna. „Am jucat aproape perfect aproape 70 de minute, i-am închis bine în prima repriză, am marcat acel gol foarte frumos. (…) Am jucat de la egal la egal cu ei, e păcat de acest gol de pe final, pentru că eu cred că e o victorie nemeritată a Stelei”, a spus Miriuță la finalul partidei, la LookTV.

Corabia „marinarilor” ia apă

Și FC Voluntari are un început de campionat lamentabil. În meciul de la Ploiești cu FC Botoșani, ilfovenii au „bifat” cea de-a doua înfrângere consecutivă. Noul „stelist”, Cătălin Golofca (27 de ani) a fost eroul lui FC Botoșani în meciul cu FC Voluntari, încheiat 3-1 pentru moldoveni. Golofca a marcat primul gol la 11 minute după startul partidei. Golul egalizator al lui Voduț, din minutul 34, părea să-i mențină pe linia de plutire pe „marinarii” de Ilfov. Botoșănenii au revenit însă în avantaj în prelungirile primei reprize, dintr-o fază suspectă de ofside. Cucu l-a lansat extraordinar pe Golofca, acesta a finalizat pe lângă Balauru, însă reluările TV au arătat că jucătorul oaspeților se afla într-o poziție afară din joc.

După doar trei minute, proaspătul intrat Lorand Fulop, a stabilit scorul final. A fost începutul sfârșitului. Ilfovenii au terminat partida în 9 oameni, după eliminarea lui Răuță, în urma unui fault criminal la Daniel Popa, și a portarului Balauru, care a fost trimis la cabine pentru proteste. Pentru că epuizaseră schimbările, în poartă a intrat autorul golului, Voduț.

Articol apărut în ediția print a Jurnalul de Ilfov, nr.363

The post Concordia, la doar 15 minute de o mare surpriză appeared first on Jurnalul de Ilfov.

Jurnalul de Ilfov