StiriȘtiri județul MaramureșȘtiri județul Mureș

CONTINUAREA IMAGINILOR VIDEO – Detalii uluitoare în cazul polițistului de frontieră maramureșean acuzat că a bătut cu pistolul în geamul unei mașini oprite. „Cine p..a mea e Racanu? Zi să mă caute!”

CONTINUAREA IMAGINILOR VIDEO  Amănunte incredibile apar în cazul polițistului de frontieră maramureșean acuzat că, după ce a oprit o mașină în trafic în care se aflau mai mulți tineri, a lovit cu pistolul în geamul mașinii acestora în timp ce-i soma să iasă din mașină.

Conform imaginilor video surprinse de unul dintre tinerii care se aflau în autoturism la momentul respectiv, după ce pasagerii autoturismului au coborât din mașină polițistul a devenit și mai recalcitrant, folosind un limbaj cel puțin indecent.

În imaginile video se vede cum pasagerii au fost puși cu mâinile pe autovehicul pentru a se efectua percheziția corporală. Nimic neobișnuit în acțiunea polițiștilor de frontieră.

Ce frapează este doar limbajul folosit de un inspector al acestei instituții. Numele acestuia îl veți putea auzi pe imaginile video în momentul în care unul dintre pasagerii autoturismului face referire la fostul șef al Sectorului Poliției de Frontieră Poienile de Sub Munte. Răspunsul polițistului nu se lasă așteptat: „Cine p..a mea e Racanu? Zi să mă caute! Chiar îl rog!”.

Vezi aici videoclipul:

Sursă info și foto: Vasile Dale

The post CONTINUAREA IMAGINILOR VIDEO – Detalii uluitoare în cazul polițistului de frontieră maramureșean acuzat că a bătut cu pistolul în geamul unei mașini oprite. „Cine p..a mea e Racanu? Zi să mă caute!” appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro