Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Crimă înfiorătoare în Zărnești. Și-a lovit părintele cu o bâtă, apoi l-a înjunghiat de mai multe ori

89

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Scene cumplite s-au petrecut, marți noaptea, într-o locuință din Zărnești. Pe fondul consumului de alcool, o ceartă între tată și fiu a degenerat în crimă.

După mai multe pahare cu vin, între cei doi s-a iscat o ceartă, iar tânărul, în vârstă de 29 de ani și-a lovit părintele cu o bâtă, apoi l-a înjunghiat, de mai multe ori, cu un cuțit, curmându-i viața, potrivit brasovtv.com.

Bărbatul de 55 de ani a murit, iar fiul lui a fost reținut de polițiști și propus spre arestare preventivă la Judecătoria Brașov.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov a admis propunerea formulată de procurori și a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, respectiv până pe 9 noiembrie inclusiv, faţă de inculpatul Florin N., pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Suspectul beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.

The post Crimă înfiorătoare în Zărnești. Și-a lovit părintele cu o bâtă, apoi l-a înjunghiat de mai multe ori appeared first on .


Get real time updates directly on you device, subscribe now.