Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE – Şi-a snopit concubina în bătaie până a lăsat-o moartă

55

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE  Un bărbat a fost reținut, după ce a recunoscut cu seninătate că a comis o crimă în Vaslui. E acuzat că și-ar fi omorât în bătaie concubina, pe care ar fi supus-o la chinuri greu de imaginat.

Sătenii povestesc îngroziți că femeia a fost fugărită prin casă, bătută cu lanțul și tăiată cu toporul, conform Libertatea.

Scenele de-o cruzime greu de imaginat au avut loc în satul vasluian Valea Cânepii, comuna Ivănești.

Liliana, o femeie de 37 de ani, ducea o viață de coșmar, alături de concubinul ei. Duminică, bărbatul s-a năpustit asupra celei care i-a dăruit patru copii. Orbit de furie, a snopit-o în bătaie până când a lăsat-o inconștientă, scrie vremeanoua.ro.

Localnicii spun că sunt șocați, după ce au aflat despre sfârșitul înfiorător al femeii.

„Era o femeie harnică. Bea un pahar-două, dar nu exagera. Nu am văzut-o niciodată beată, astfel încât să nu poată să meargă sau să nu muncească. Încerca să aibă grijă de copii așa cum putea.

Le spăla, le punea de mâncare. Însă nu aveau deloc liniște. Dacă nu făcea rost de bani pentru țigări și băutură, mânca bătaie în fiecare zi de la el. Vineri dimineață, la ora 06:00, unul dintre copii deja venea de la vale cu băutură.

Vă dați seama că dacă de la ora aceea s-a apucat de băut, seara cum era? Chiar dacă erau necăjiți și fugăriți de acasă, pe copii îi vedeai numai cu zâmbetul pe buze. Probabil că nici nu conștientizau foarte mult situația în care se aflau”, a povestit o vecină de-a familiei.

Oamenii mărturisesc că știau despre chinul pe care-l îndura Liliana.

„A bătut-o cu lanțul de a găsit-o în iesle la o mătușă de-a mea. Era carne vie pe spate. Altă dată a tăiat-o la picior cu toporul.

A ieșit în drum cu piciorul tăiat, a sărit o vecină cu un cearceaf pentru a-i opri sângerarea. Nu voia să se ducă la spital, îi era frică. Săraca se întorcea la el, că nu avea încotro. Unde să se ducă?

Maică-sa, când se îmbăta, și ea o încingea de-i săreau capacele. De câte ori nu am găsit-o dormind în spatele casei? Fugea de acasă ca să nu o mai bată, se ascundea pe unde putea, chiar si în casele vecinilor”, a povestit un localnic, despre chinurile suferite de femeie.

De furia bărbatului nu scăpau nici cei patru copii ai cuplului. În urmă cu câțiva ani, individul l-ar fi obligat pe fiul cel mare să bage mâna în foc, pentru a-l pedepsi. Oamenii spun că atunci tatăl violent a fost la un pas de a fi decăzut din drepturi, însă a fugit din sat după ce și-a traumatizat copilul.

„De la spitalul din Vaslui, l-a trimis cu elicopterul la Iași. L-au dus oamenii din sat, pentru că ei îi era frică.

A fugit de acasă, ca să nu-l prindă Poliția, a zis că se duce la muncă, numai să-l lase acasă, dar după câteva luni s-a întors și a revenit la vechile obiceiuri. Nici autoritățile nu i-au ținut prea mult în atenție. Mă refer și la postul de Poliție din comună, dar și la asistentul social de la Primărie”, a povestit un localnic.

Pentru că femeia nu a depus niciodată vreo plângere, polițiștii nu au intervenit.

„Oamenii din sat vorbesc multe. Dacă ajungea bătută cu lanțul la Iași, obligatoriu eram anuntați și trebuia să deschidem o anchetă.

Ea nu a depus niciodată plângere, dar mai mult de atât, ea nu stătea mai deloc acasă, printre copii, să-i supravegheze, pleca de acasă, consuma alcool. Nu pot să stau paznic după fiecare. Sunt singur și am o grămadă de cazuri”, a declarat șeful de post din comuna Ivănești.

Bărbatul urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Dacă va fi găsit vinovat de omor, individul poate face până la 25 de ani de închisoare.

Info

The post CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE – Şi-a snopit concubina în bătaie până a lăsat-o moartă appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro