Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

CRIMĂ ŞOCANTĂ – Şi-a înjunghiat soţul aplicându-i mai multe lovituri de cuţit

589

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

CRIMĂ ŞOCANTĂ  O femeie în vârstă de 57 de ani, din localitatea Tomeşti, judeţul Iaşi, a fost reţinută seara trecută pentru 24 de ore, după ce şi-a ucis soţul cu mai multe lovituri de cuţit, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Iaşi.

 

Un echipaj medical a sosit la faţa locului la scurt timp după ce a fost primită o sesizare la numărul de urgenţă 112, însă medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Din primele cercetări s-a constatat că ambii soţi se aflau sub influenţa băturilor alcoolice. Deocamdată nu se ştie care a fost motivul care a dus la această crimă, notează Agerpres.

Se pare că soţii au avut un conflict verbal, care a degenerat. Astfel, femeia şi-ar fi înjunghiat soţul cu un cuţit de bucătărie.

Vecinii spun că bărbatul a mai fost agresat de propria soţie în urmă cu două săptămâni, tot cu un cuţit. Atunci i-ar fi provocat răni la nivelul toracelui şi unui picior.

Femeia urmează să fie prezentată judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Info

The post CRIMĂ ŞOCANTĂ – Şi-a înjunghiat soţul aplicându-i mai multe lovituri de cuţit appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.