Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Criminal găsit fără suflare în celulă!

93

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un deţinut din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi a fost găsit fără suflare în celula în care se afla.

Este vorba de Silviu Cristofan, de 29 de ani, acelaşi deţinut care pe 22 iunie anul acesta şi-a ucis colegul de celulă dându-i cu un scaun metalic în cap pentru că l-a înjurat. Crisfoan a fost găsit în stop cardio-respirator şi asistentul medical de serviciu i-a acordat primul ajutor, dar între timp a fost chemat şi un echipaj SMURD.

Din păcate, nu s-aputut face nimic pentru el. „Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator şi a fost neresponsiv la manevrele de resuscitare”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU- SMURD Iaşi.

Potrivit reprezenanţilor penitenciarului, bărbatul ispăşea o pedeapsă de 25 de ani de închisoare pentru omor calificat. „Noaptea trecută, în jurul orei 2.00, o persoană privată de libertate a fost găsită în stop cardio-respirator. Asistentul medical de serviciu a acordat primul ajutor, iar, între timp, a fost anunţat şi un echipaj SMURD, care a sosit la faţa locului şi a continuat manevrele de resuscitare. Din păcate, personalul medical nu a reuşit să readucă la viaţă pacientul. Au fost anunţate Poliţia şi familia deţinutului. Nu au fost găsite urne de violenţă şi vom afla cauzele decesului abia după efectuarea necropsiei”, a declarat Gabriela Topoliceanu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi.

 

Continuarea aici.

Stiri Pascani – inPascani.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.