Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Criminal găsit fără suflare în celulă!

66

Un deţinut din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi a fost găsit fără suflare în celula în care se afla.

Este vorba de Silviu Cristofan, de 29 de ani, acelaşi deţinut care pe 22 iunie anul acesta şi-a ucis colegul de celulă dându-i cu un scaun metalic în cap pentru că l-a înjurat. Crisfoan a fost găsit în stop cardio-respirator şi asistentul medical de serviciu i-a acordat primul ajutor, dar între timp a fost chemat şi un echipaj SMURD.

Din păcate, nu s-aputut face nimic pentru el. „Pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator şi a fost neresponsiv la manevrele de resuscitare”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, medic şef UPU- SMURD Iaşi.

Potrivit reprezenanţilor penitenciarului, bărbatul ispăşea o pedeapsă de 25 de ani de închisoare pentru omor calificat. „Noaptea trecută, în jurul orei 2.00, o persoană privată de libertate a fost găsită în stop cardio-respirator. Asistentul medical de serviciu a acordat primul ajutor, iar, între timp, a fost anunţat şi un echipaj SMURD, care a sosit la faţa locului şi a continuat manevrele de resuscitare. Din păcate, personalul medical nu a reuşit să readucă la viaţă pacientul. Au fost anunţate Poliţia şi familia deţinutului. Nu au fost găsite urne de violenţă şi vom afla cauzele decesului abia după efectuarea necropsiei”, a declarat Gabriela Topoliceanu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului de Maximă Siguranţă Iaşi.

 

Continuarea aici.

Stiri Pascani – inPascani.ro