Stiri

CRIMINAL ÎN SERIE – Asistent medical acuzat că a ucis peste 80 de oameni în Germania

CRIMINAL ÎN SERIE  Un asistent medical din Germania care execută deja o pedeapsă pe viață este suspect pentru alte cel puțin 84 de crime, scrie BBC News. Numit doar Niels H, asistentul a fost deja condamnat pentru uciderea a doi pacienți în orașul Delmendorst din nordul Germaniei. Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost condamnat pentru tentativă de crimă în 2006 și crimă în 2015. El și-a ucis victimele după ce le-a administrat dozeletale de medicamente în timp ce erau internați în spitalul în care lucra el.

În 2014 a fost înființată o comisie care să investigheze amploarea crimelor sale, existând suspiciunea că numărul victimelor sale este atât de mare încât el ar deveni cel mai rău ucigaș în serie de după război în Germania.

Medicamentul administrat de bărbat a cauzat insuficiență cardiacă sau prăbușirea sistemelor circulatorii ale pacienților. În timpul procesului său din 2015, a recunoscut că a aplicat medicamentul la aproximativ 90 de persoane la o clinică de terapie intensivă Delmendorst.

Poliția declară că anomaliile se întind până în anul 2000 la o altă clinică din Oldenburg. În 2001, conducera spitalului de acolo a avut o discuție despre niveluril ridicat de decese și resuscitare, dar nu au raportat acest lucru la poliție, iar Niels H a a putut să se mute la clinica Delmendorst.

O comisie specială de poliție a fost înființată în 2014 pentru a investiga ceea ce se întâmpla la clinica în care lucra bărbatul. Anchetatorii au analizat sute de înregistrări medicale și a exhumat 134 de corpuri pentru a testa probe pentru reziduuri de medicamente. Investigațiile au devenit mai dificile, deoarece mulți pacienți au fost incinerați.

Constatările continuă să depășească orice limită a imaginației. Pur și simplu nu este posibil să spunem câți oameni au fost uciși”, a spus șeful poliției din Oldenburg, Johann Kuhme.

Sursă info și foto.

The post CRIMINAL ÎN SERIE – Asistent medical acuzat că a ucis peste 80 de oameni în Germania appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro