Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Dan Vîlceanu pune tunurile pe sindicaliștii din CEO! „Fac Cântarea României pentru managerul Boza”

124

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Deputatul Dan Vîlceanu, supărat foc pe sindicaliștii din Complexul Energetic Oltenia. Parlamentarul spune că dacă nu erau mobilizați de liderii de la centru ai Confederației Cartel Alfa, sindicaliștii locali stăteau și acum acasă lăudând managementul „extraordinar” al lui Sorin Boza, în timp ce minerii și energeticienii nu au salopete sau bocanci. Vîlceanu le transmite acestora că au transformat mișcarea sindicală în Cântarea României la adresa administrației.

Supărat că sindicaliștii din CEO s-au trezit abia în ceasul al 12-lea și au mers la protestele din București împinși de la spate de conducerea Cartel Alfa, Dan Vîlceanu le-a transmis acestora să o lase mai ușor cu laudele la adresa conducerii și să lupte pentru drepturile colegilor. „Aș vrea să îi văd pe sindicaliști spunând că nu au vaselină, că nu au șuruburi, fier-beton, că nu au bani de revizii și că oamenii își riscă viața. Că nu au fost făcute majorările de salarii promise și au fost mințiți din nou. Ăsta e rolul sindicatelor, nu să facă Cântarea României pentru un director care mâine-poimâine va pleca și care va lăsa în spate o situație mai rea decât a preluat-o, cu cariere blocate și cu utilaje într-o stare deplorabilă. Oamenii nu primesc salopete și bocanci, iar sindicatele vorbesc despre managementul extraordinar de la CEO. Dacă nu exista mișcarea de protest a Confederației Naționale Cartel Alfa, la care sunt afiliați și cei din CEO, sindicaliștii de la noi nu aveau nicio problemă. Nu i-am văzut să se manifeste decât acum, când Cartel Alfa i-a chemat la protest. Trist”.

„Nu știe cum funcționează sindicalismul”

Deși parlamentarul PNL nu a dat nume, unii dintre sindicaliști s-au simțit cu musca pe căciulă. „Eu n-am cântat și nu o să cânt la nimeni Oda României. Întotdeauna o să spun ce e bine și ce e rău despre un manager, dar nici nu o să-i cânt Oda Nefericirii unui manager, că vrea cineva, dacă mai face și lucruri bune. Dânsul nu știe cum funcționează sindicalismul. Nu Cartel Alfa scoate oameni în stradă, că așa ieșea cu cei trei membri din biroul executiv. Federațiile au ieșit cu oameni. Dacă la dânșii la partid președintele înseamnă partidul, poate asta înțelege dânsul și chestiunea referitoare la sindicate”, a reacționat Dumitru Pârvulescu, președintele FNME.

„Nu mă simt vizat”

Gabriel Căldărușe, liderul SMEO, spune că minerii și energeticienii știu foarte clar care sunt sindicaliștii lăudaci de serviciu. „Nu trebuie să o spun eu sau altcineva, cred că toți avem posibilitatea să vedem ce se întâmplă. E o chestie vizibilă. Cred că lucrurile sunt scăpate puțin de sub control. E ușor de observat cine cere clonarea și ridicarea de statui. Nu mă simt vizat sub nicio formă de spusele domnului Vîlceanu”, a declarat Căldărușe.

Liderul EMC Roșia, Nelu Roșca, a refuzat să comenteze acuzele preferând să-și închidă telefonul.

Post-ul Dan Vîlceanu pune tunurile pe sindicaliștii din CEO! „Fac Cântarea României pentru managerul Boza” apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj

Get real time updates directly on you device, subscribe now.