Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Decizia JUDECATORILOR in cazul soferului inconstient de la Codor

49

Soferul in varsta de 29 de ani care luni seara a bagat in spital un copil in varsta de 13 ani dupa ce l-a transportat neregulamentar pe caroseria autoturismului, a fost prezentat ieri in fata judecatorilor. Acestia au decis ca soferul care avea permisul suspendat si a parasit locul accidentului sa isi petreaca urmatoarele 30 de zile in arest preventiv.

Luni seara, acesta se intorcea de la cules de coacaze, la volanul unui autoturism de teren. Impreuna cu el se afla un minor in varsta de 13 ani care era transportat neregulamentar, inafara autoturismului, pe locul rotii de rezerva. Intr-o curba, minorul s-a dezechilibrat si a cazut pe asfalt, lovindu-se puternic la cap. In loc sa ii acorde acestuia primul-ajutor, soferul care avea permisul suspendat, a plecat de la fata locului, ranitul fiind transportat la spital de catre un alt vecin cu masina personala.

In urma audierilor, politistii l-au retinut pentru 24 de ore pe Levi P., iar judecatorii au decis sa prelungeasca masura arestarii preventive cel putin pentru urmatoarele 30 de zile.

Grav accident la CODOR | Inconstienta unui sofer a bagat in spital un copil de 13 ani – VIDEO

Dejeanul.ro Suntem deja acolo !