Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Dell prezintă un nou monitor gigant, cu ecran curbat de 38” (Monitoare)

66

La fel ca în cazul dispozitivelor smartphone, moda ecranelor mari nu pare să se lovească de o limită superioară, dincolo de care publicul ţintă să refuze pur şi simplu să mai cumpere. Luăm exemplul monitorului Dell UltraSharp U3818DW, care la o diagonală de 96,5 cm poate umple cu uşurinţă întreaga masă de birou.

Menit să învăluie câmpul vizual cu o imagine panoramică de înaltă definiţie, noul produs Dell bifează cam toate dotările aşteptate de la un monitor de asemenea calibru: panou LCD de calitate premium, design elegant şi cu ramă îngustă, difuzoare încorporate de bună calitate şi hub USB la care să putem conecta inclusiv dispozitive USB-C, cum ar fi telefonul mobil sau laptopuri, cele din urmă primind o putere de până la 100W pentru încărcarea rapidă a acumulatorului.

Cei care vor să experimenteze beneficiile unui monitor cu ecran curbat de 38”, suportând rezoluţia 3440×1440 pixeli, vor scoate din buzunar suma de 1499 dolari.

(…)

Cuvinte cheie: Dell

Subiecte asemănătoare:
» DELL anunţă XPS 27, un all-in-one puternic pentru gaming, VR şi design
» Dell prezintă un monitor 4K oferind ecran IPS cu tehnologie HDR si funcţie backlight-dimming
» Dell S2817Q – claritate Ultra HD la un preţ rezonabil (REVIEW)
» UltraSharp UP2718Q: primul monitor Dell 4K cu HDR10 pentru PC-uri
» Laptopurile oferă doar jumătate din autonomia bateriei promovată de producători [STUDIU]

Articol original – Dell prezintă un nou monitor gigant, cu ecran curbat de 38”, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse