OMG!

Demon fotografiat într-o casă bântuită? Cazul, intens discutat de experții în fenomene paranormale

Demon Jamaica

Aflat în vizită la rudele din Clarendon, Jamaica, un profesor londonez pretinde că a avut neplăcuta ocazie să imortalizeze un demon care bântuia casa părintească după cum dictau mușchii lui. Asta dacă credeți în așa ceva.

Ajuns la 42 de ani, bărbatul se jură că intenția lui a fost să fotografieze spectaculoasa imagine a unei cascade, un kitsch lăbărțat pe unul dintre pereți, că a focalizat obiectivul dar că aparatul a înregistrat imaginea hidoasă a făpturii despre care doar se bănuia că-și bagă coada nechemat prin viețile lor.

După ce-au văzut imaginea demonului cei ai casei au zbughit-o ca iepurii, cu pielea ca de găină. După ce s-au mai liniștit, privind mai atent imaginea au realizat că seamănă destul de bine cu o rudă plecată dintre cei vii, dar care se supărase amarnic pe familie pentru că fusese trimis să-și trăiască ultimele clipe printre străini, într-un azil de bătrâni.

După apariția sinistrei fotografii, familia a plecat din casa bântuită, închiriindu-și pentru un timp nedetermina o altă locuință, temeinic verificata pentru prezente paranormale.

Aproape nimeni nu-l crede, dar iată ce apare în fotografie:

Demon fotografiat într-o casă bântuită din Jamaica

Demon fotografiat într-o casă bântuită din Jamaica

Povestea profesorului a fost imediat discutată de societatea adepților fenomenelor paranormale, însă momentan nu s-a ajuns la niciun consens în privința acestui demon. Aceștia vor să meargă la casa profesorului din Jamaica, cu aparatură și tehnică de captare a undelor…entităților, deoarece cazul este “foarte interesant” spun ei și că o apariție demonică nu s-a mai întâmplat de ceva vreme.

Interesant este și cazul unei fantome care bântuia un spital de copii. Și atunci, fotografia a făcut furori pe internet.