Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Dezvăluire BOMBĂ despre EXTRATEREȘTRI. Un inginer aeronautic german face declaraţii NĂUCITOARE

103

În octombrie 2014, la 67 de la misteriosul incident OZN de la Roswell, când o navă extraterestră s-ar fi prăbușit în deşert, realizatorii unui film documentar au dezvăluit motivul exact care a stat în spatele conspiraţiei extraterestre.

În 8 iulie 1947, Roswell Daily Record publica o ştire de presă bombă, potrivit căreia armata americană ar fi capturat o farfurie zburatoare pe terenul unei ferme din apropierea oraşului Roswell. După nici 24 de ore, autorităţile militare au dat presei un comunicat oficial în care precizau că “discul zburător” observat de martori era de fapt un balon meteorologic.

Realizatorii documentarului german spun însă că au descoperit noi dovezi care arată faptul că OZN-ul prăbuşit a fost de fapt o rachetă nazistă!

Documentarul, denumit “OZN-urile şi al Treilea Reich”, susţine că incidentul are legătură cu proiectul secret “Bell” – un avion de trei metri de concepţie futuristă, care folosea particule electrice pentru a zbura.