Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Directorul Administrației Piețelor, Eugen Zaharia, a fost victima unui accident produs pe strada Domnească

111
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Directorul Administrației Piețelor Agroalimentare Galați, Eugen Zaharia, a fost victima unui accident de circulație produs pe strada Domnească, în imediata apropiere a Palatului Prefecturii, acesta fiind acroșat pe trecerea de pietoni de un troleibuz care se deplasa dinspre stația de la Teatrul Dramatic către centrul orașului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galați, Andreea Rogojină, Zaharia a traversat strada pe trecerea de pieton deși culoarea roșie a semaforului îi  interzicea acest lucru. În urma cercetărilor s-a stabilit că şoferul troleibuzului, în vârstă de 52 de ani, nu consumase băuturi alcoolice.

Directorul Administrației Piețelor a fost preluat cu o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, având un traumatism cranio-cerebral şi o plagă la cap. Reprezentanții Secției de Primire Urgențe de la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf Apostol Andrei” au precizat Eugen Zaharia este conştient, urmând să fie supus mai multor investigaţii medicale.

În urma accidentului, a fost întocmit dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă.

Eugen Zaharia, în vârstă de 67 de ani, este și consilier județean PSD și urma să participe la ședința de plen a Consiliului Județean Galați.

PresaGalați.ro