Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Doi minori au tâlhărit un cioban! I-au furat banii şi telefonul, iar apoi l-au legat de un stâlp

100

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Polițiștii au identificat și reținut, pentru 24 de ore, doi tineri, de 15 și 17 ani, din județul Sălaj, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal, fapte prevăzute de Codul penal.

La data de 7 octombrie, doi tineri, de 15 și 17 ani, fiind îngrijitori de animale la o stână de pe raza comunei Baciu, l-ar fi deposedat de bani pe un bărbat, de 68 de ani, din Suceag, care, de asemenea, desfășura activități la acea stână.

Astfel, i-ar fi sustras bărbatului circa 500 de lei, un telefon mobil și alte bunuri, după care i-ar fi legat mâinile cu o sfoară de stâlpul adăpostului de la stână.

În aceeași zi, în urma sesizării, polițiștii i-au depistat pe cei doi în zona unei ferme din localitatea Popești, județul Cluj, ascunși între baloți de fân. Bunurile sustrase au fost găsite asupra acestora.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore.

La data de 8 octombrie a.c., în urma prezentării celor doi în fața magistraților,     față de tânărul de 17 ani a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, celălalt urmând a fi expertizat din punct de vedere psihiatric, pentru a se stabili existența discernământului la data comiterii faptelor.

foto: arhiva

Dejeanul.ro Suntem deja acolo !

Get real time updates directly on you device, subscribe now.