Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Doua persoane incarcerate in autoturism. Accident ingrozitor la Gherla

73

Două persoane au rămas încarcerate între fiarele contorsionate ale unui autoturism. Mașina cu care circulau a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate. Una dintre victime a decedat la locul accidentului.

Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Ciocârliei cu Mintiului, cauza care a stat la baza accidentului fiind neacordarea de prioritate de către șoferul unui autoturism marca Volkswagen care circula pe strada Ciocârliei, scrie Someșeanul.ro.

Ajuns la intersecție cu strada Mintiului, acesta a intrat în coliziune violentă cu un autoturism Audi. În urma impactului, o a treia mașină a fost lovită, un Logan care era parcat pe marginea drumului.

În urma accidentului, două persoane din autoturismul Volkswagen au rămas încarcerate. Echipajul de descarcerare ajuns la locul accidentului a reușit scoaterea dintre fiarele contorsionate a unei victime, care a fost transportată la spital.

Șoferul autoturismului Volkswagen, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost declarat decedat de către medicii de pe ambulanță, care s-au văzut nevoiți să oprească manevrele de resuscitare începute.

Tot la spital a ajuns și șoferul autoturismului Audi, care, spun medicii, este în afara oricărui pericol.

Post-ul Doua persoane incarcerate in autoturism. Accident ingrozitor la Gherla apare prima dată în Ziar Gazeta de Cluj.

Ziar Gazeta de Cluj