Divertisment

Elena Udrea are un iubit! Cine este acesta si sarutul celor doi, surprins de paparazzi (VIDEO)

Cine este iubitul secret al Elenei Udrea?
Paparazzi care le-au filmat cina romantica consumata pe malul lacului Herastrau, spun ca il cheama Valentin, si atat, probabil ca vor reveni cu date mai clare dupa ceva investigatii.

Imaginile in care Elena Udrea se saruta cu misteriosul sau iubit, par sa fie facute pentru a demonstra ca fosta blonda de la Cotroceni s-a eliberat complet si de arestul in diferite forme, si de Dorin Cocos, si de Basescu… Desi intamplarea pare a fi o cronica a unei intalniri anuntate, in care sarutul s-a petrecut doar pentru camerele paparazzilor, nu?

Dupa aparitia imaginilor, Radu Cristescu, un apropiat al Elenei Udrea, chiar si la nivel de partid, fiind vicepresedinte PMP, a dezvaluit numele si ocupatia deja celebrului Valentin, Chifu pe numele de familie.

“Va intereseaza asa de mult? Haideti sa incepem cu inceputul. Doamna Elena Udrea are dreptul la o viata privata, are dreptul sa fie iubita, sa iubeasca. Ganditi-va ca acele imagini au fost surprinse intr-un local plin de oameni, nimeni nu s-a ferit de nimic. E un local din zona Herastrau plin de oameni seara. Pentru noi apropiatii nu e o noutate, e o relatie mai veche de anul trecut”, a declarat Radu Cristescu.
“Este un tanar pe numele sau Valentin. Are afaceri in zona afacerilor imobiliare. Valentin Chifu, nu e niciun secret. Acest Valentin e de anul trecut langa Elena Udrea si a fost si in momentele grele. A mai cazut un mit pentru ca toata presa atatia ani au asociat-o pe Elena Udrea cu alte persoane. Daca o filmati acum un an de zile va dati seama ca e la fel de fericita, cum o traduceti dumneavoastra – indragostita”, a dat Cristescu cu bata in balta dreptului la viata privata a Elenei Udrea de care tocmai vorbise anterior.
Intrebat dacă cei doi locuiesc sub același acoperiș, Radu Cristescu a răspuns: „Lucruri intime nu pot sa va raspund – daca stau impreuna sau nu stau impreuna – dar hai sa va zic, din cate stiu eu, nu stau impreuna”.

La randul ei, Elena Udrea n-a stat degeaba mai ales acum cand toata lumea zice “saraca, e totusi femeie, iubeste!”,  intarind aceasta minunata imagine.

“Eu sunt o persoană care crede în dragoste. Valentin este omul care s-a aflat alături de mine în cea mai grea perioadă a vieţii mele într-un moment în care prieteni vechi au ales să se îndepărteze, să se dezică de mine. A fost la mine în vizită, la arest, şi m-a susţinut permanent. N-aş dori însă să transform această poveste frumoasă într-una publică, întrucât e parte din viaţa mea privată şi nu aş vrea să o expun tuturor”, a declarat Elena Udrea.

 

 

udrea2 udrea3