Știri județul IașiTehnologie

Facebook ar putea adăuga ecran de login, simplificând comutarea între conturi de utilizator diferite memorate pe acelaşi PC (Internet)

Facebook testează o nouă funcţie care oferă utilizatorilor posibilitatea să schimbe mai uşor între conturi de utilizator diferite, configurate pe acelaşi PC.

Noul ecran de întâmpinare va prezenta cu poză şi nume conturile de Facebook memorate, rămânând doar să alegem contul pe care vrem să îl accesăm. Totuşi, doar un singur cont Facebook va putea fi activ simultan, alegerea altui cont presupunând deconectarea automată de la cel folosit anterior.

Utilizatorii vor avea posibilitatea să păteze şi pentru memorarea parolei, sau doar a contului de utilizator pentru a împiedica accesarea de către alte persoane care folosesc acelaşi PC.

Dincolo de rolul practic, de a simplifica comutarea între conturile folosite de utilizatori diferiţi, noul ecran de login atrage şi unele suspiciuni privind încurajarea de către Facebook a folosirii de conturi multiple atribuite aceluiaşi utilizator, ca metodă de a umfla în mod artificial statisticile privind numărul de utilizatori activi. 

(…)

Cuvinte cheie: facebook

Subiecte asemănătoare:
» Facebook testează afişarea de reclame în deschiderea clipurilor video
» Bogat vs tocilar: Cine reuşeşte să obţină numărul de telefon al acestei tinere?
» Facebook va plăti taxe la nivel local în ţările în care este prezentă, nu prin intermediul diviziei din Irlanda
» Facebook lansează o versiune pentru copii a aplicaţiei Messenger
» Facebook foloseşte inteligenţa artificială pentru a preveni sinuciderile, dar nu şi în Uniunea Europeană

Articol original – Facebook ar putea adăuga ecran de login, simplificând comutarea între conturi de utilizator diferite memorate pe acelaşi PC, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse