Știri județul Brașov

Făgăraș. Băut și fără permis, a provocat un accident cu o mașină neînmatriculată, apoi s-a luat la harță cu politiștii și medicii

sursa

Făgăraș. Băut și fără permis, a provocat un accident cu o mașină neînmatriculată, apoi s-a luat la harță cu politiștii și medicii

Un bărbat de 36 ani din Făgăraș, a fost reținut, sâmbătă, de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Făgăraș, iar ulterior arestat preventiv, după ce a amenințat cu acte de violență și a adresat injurii polițiștilor.

Cu o seară înainte, individul, băut fiind, a intrat cu autoutilitară în gardul imobilului cu numărul 44 de pe strada Trandafirilor din orașul de domiciliu, deoarece nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la dreapta.

După evenimentul rutier, deși erau răniți, șoferul și persoana care îl însoțea au părăsit locul accidentului.

Însă, oamenii legii i-au prins la scurt timp, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că autoutilitara nu era înmatriculată, iar șoferul nici măcar nu avea permis de conducere. Moment în care bărbatul a început să înjure polițiștii și să îi amenințe.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoutilitara nu este înmatriculată, iar conducătorul auto nu deține permis de conducere. Bărbatul a devenit recalcitrant față de organele de poliție, adresându-le acestora cuvinte jignitoare, triviale și amenințări. Ulterior, acesta a adresat jigniri și personalului medical din cadrul Spitalului municipal Făgaraș, unde a fost condus pentru prelevare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a explicat reprezentantul Poliției Județene Brașov, subcomisar Ionuț Marin.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, apoi instanța a dispus arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru ultraj, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Loading…