Tehnologie

Falcon Electronics: Vânzările de camere video de bord vor creşte cu 20-25% în 2018, pe fondul creşterii numărului de vehicule înmatriculate după eliminarea taxei (Camere video)

În condiţiile în care numărul de maşini înmatriculate în 2017 a crescut accelerat după eliminarea taxei de mediu şi şoselele sunt tot mai aglomerate, vânzările de camere video DVR vor creşte cu 20-25% în 2018, potrivit estimărilor companiei Falcon Electronics. În 2017, numărul maşinilor rulate înmatriculate ar urma să fie cu aproape 70% mai mare decât în 2016.

Acum, vânzările de camere video de înregistrare a traficului auto nu depăşesc în România 10.000 de unităţi anual, conform estimărilor Falcon Electronics. „Princomparaţie, în Marea Britanie, încă de acum doi ani aceste produse marchează o creştere mai rapidă decât tabletele, camerele foto sau chiar brăţările de fitness”, a declarat Corina Diţu, Marketing Manager la Falcon Electronics. „Estimăm că, în 2018, numărul şoferilor români care vor adopta aceste dispozitive va creşte cu 20-25%”, a adăugat ea.

Compania a lansat campania de informare „Martor în trafic”, care se va desfăşura în perioada 23 noiembrie – 17 decembrie 2017 şi promovează şofatul responsabil. Cei care sunt martori la un comportament rutier mai puţin civilizat pot să publice fotografii sau clipuri video pe grupul de Facebook Martor in Trafic. Cu ocazia campaniei, Falcon oferă reduceri de 15% la marca de camere Nextbase.

Preţul mediu al unei camere video de bord este situat în România la 400 – 500 de lei. În timp ce în România aceste dispozitive nu se bucură încă de popularitate mare, în Marea Britanie sunt deja peste 8 milioane de camere video de bord în uz şi multe dintre companiile de asigurări nu doar că iau în considerare dovada video înregistrată de acestea, dar şi oferă proactiv reducere la asigurarea auto pentru cei care deţin un astfel de dispozitiv.

Vânzările globale de camere video de bord sunt estimate să ajungă la 5,3 miliarde de dolari în 2022, potrivit unor companii de cercetare de piaţă.

(…)

Cuvinte cheie: falcon, camere video, vanzari

Subiecte asemănătoare:
» Vânzări de 115 milioane de lei în primele 24 de ore pe platforma PayU, cu ocazia Black Friday
» Essential, smartphone-ul „părintelui Android”, nu se vinde bine
» Apple a înregistrat rezultate foarte bune în T3 fiscal, datorită vânzărilor peste aşteptări înregistrate de iPhone
» Profitul Samsung a depăşit aşteptările analiştilor în T2, datorită vânzărilor foarte bune înregistrate de modelul Galaxy S8
» MiTAC lansează Navman 50, o cameră video auto cu preţ accesibil

Articol original – Falcon Electronics: Vânzările de camere video de bord vor creşte cu 20-25% în 2018, pe fondul creşterii numărului de vehicule înmatriculate după eliminarea taxei, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse