Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

FĂRĂ MILĂ – Două bătrâne, batjocorite şi supuse perversiunilor unui individ

63

FĂRĂ MILĂ Un bărbat de 41 de ani din judeţul Vaslui a fost reţinut de poliţişti, luni, pentru viol, violare de domiciliu şi furt, după ce abuzat sexual, în propriile locuinţe, două bătrâne. Suspectul a fost prins după comiterea unui furt.

FĂRĂ MILĂ Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, prima femeie, o bătrână în vârstă de 71 de ani, a fost violată într-o noapte, în luna martie, după ce bărbatul a spart uşa de la intrare, conform Observator.

Victima a reclamat la Poliţie abuzul sexual, însă autorul nu a fost depistat de către anchetatori.

În luna aprilie, bărbatul de 41 de ani, din comuna Stănileşti, a violat o femeie de 74 de ani, tot în casa acesteia.

De asemenea, în urmă cu câteva zile, bărbatul a mai intrat încă odată în locuinţa primei sale victime, de unde a furat mai multe lucruri.

”În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul a pătruns fără drept în locuinţele celor două femei şi, prin constrângere, a întreţinut relaţii sexuale cu acestea.

Poliţiştii au probat activitatea infracţională a bărbatului, motiv pentru care l-au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Iulian Petre.

Bărbatul va fi prezentat la Parchet şi apoi la Judecătoria Huşi cu propunerea de arestare preventivă pentru două infracţiuni de viol, două de violare de domiciliu şi una de furt.

sursa INFO

The post FĂRĂ MILĂ – Două bătrâne, batjocorite şi supuse perversiunilor unui individ appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro