Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Festivalul Les Films de Cannes ajunge la Braşov

271

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Cele mai importante filme arthouse ale anului, ajung la Braşov în perioada 13-19 octombrie, la Cinema One.

Prima ediţie Les Films de Cannes à Braşov se va inaugura cu proiecţia filmului sudez „The Square”, în regia lui Ruben Östlund, câștigătorul Premiului Palme d’Or pentru cel mai bun film, în 2017.

Pe 19 octombrie, în închiderea festivalului, regizorul italian Antonio Piazza, va participa la proiecția filmului „Sicilian Ghost Story”, pe care l-a realizat împreună cu Fabio Grassadonia.

Filmul a deschis anul acesta secțiunea Semaine de la Critique de la Cannes și va fi proiectat în premieră în România la Brașov, în cadrul festivalului.

Filmul lui Ruben Östlund, „The Square”, o capodoperă care anul acesta a obţinut Palme d’Or-ul, va fi prezentat în deschiderea Les Films de Cannes à Braşov, pe 13 octombrie, începând cu ora 20.30. Claes Bang îl interpretează pe Christian, curatorul respectat al unui muzeu de artă contemporană căruia îi scapă lucrurile de sub control după buzz-ul făcut de echipa de PR angajată chiar de el pentru promovarea unui spectacol. În sanctuarul The Square are loc o cascadă de întâmplări neprevăzute care transformă filmul într-o comedie cu pulsul ridicat, „un spectacol neobişnuit şi scandalos, cu momente de frenezie pură”, după cum îl caracterizează The Guardian. În România, filmul „The Square” este distribuit de Independenţa Film şi va rula în cinematografele din ţară începând cu 20 octombrie.

În ultima seară a festivalului, publicul va avea ocazia să discute cu regizorul Antonio Piazza, care va fi prezent la proiecţia în premieră a dramei „Sicilian Ghost Story” realizată de Piazza împreună cu Fabio Grassadonia, cu care a şi-a scris şi regizat filmele. „Sicilian Ghost Story” este plasat într-un sat din insula italiană. Luna, îndrăgostită de Giuseppe, şi colega de clasă a acestuia, refuză să accepte diapariţia misterioasă a adolescentului şi pentru a-l găsi, pătrunde în lumea întunecată care l-a înghiţit şi a cărei poartă de acces este lacul.

Programul Festivalului va fi făcut public pe www.filmedefestival.ro.

The post Festivalul Les Films de Cannes ajunge la Braşov appeared first on .


Get real time updates directly on you device, subscribe now.