Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Fosta soție a unui afacerist din Gorj, la un pas de sinucidere după divorţ!

76

Mărturisiri dureroase a făcut Cristina Spătar în ediţia din Vinerea Mare a emisiunii “Agenţia Vip”, într-un interviu emoţionant acordat bunei sale prietene, Rocsana Marcu. artista a vorbit despre perioada cumplită prin care a trecut după divorţul de Alin Ionescu, afacerist originar din Gorj.

Cristina Spătar şi-a deschis sufletul în faţa Rocsanei Marcu şi a vorbit despre cea mai grea pierdere pe care a suferit-o în viaţa ei. “Nu cred că există durere mai mare decât să îţi pierzi mama. Pot spune că nici azi, deşi au trecut 20 de ani, nu m-am vindecat”, a mărturisit artista referindu-se la momentul în care cea mai dragă fiinţă a ei a pierdut lupta cu cancerul.

În probabil cea mai tristă zi din istoria calendarului creştin, Cristina va vorbi şi despre suferinţa provocată de divorţul de tatăl copiilor ei, omul de afaceri Alin Ionescu. “Eu nu mi-am dorit divorţul. Chiar am aşteptat o perioadă de timp, să văd ce se întâmplă, însă am realizat că n-a fost să fie! Nu mai condamn pe nimeni. Suntem prieteni, nu foarte apropiaţi, dar suntem civilizaţi”, a completat Cristina, care i-a mărturisit Rocsanei Marcu faptul că a suferit atât de tare încât chiara fost la un pas de sinucidere.

Solista a găsit sprijin în fosta ei soacră, care o ajută cu pregătirile de Paşte.

Post-ul Fosta soție a unui afacerist din Gorj, la un pas de sinucidere după divorţ! apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj