Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

FOTO – Accident grav în Belgia. Opt români au fost răniți

87

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Incident grav pe o autostradă din Belgia. Un microbuz în care se aflau mai mulți cetățeni români a fost implicat într-un accident.

Opt cetăţeni români au fost răniţi, trei fiind în stare gravă, după ce microbuzul în care se aflau a lovit un camion, miercuri dimineaţă, pe o autostradă din Belgia, relatează presa belgiană citată de Mediafax. Accidentul a avut loc pe Autostrada belgiană E411, în zona Loyers, au comunicat autorităţile belgiene, citate de site-ul Sudinfo.be şi de publicaţia L’Avenir.
Un microbuz care se îndrepta spre oraşul Bruxelles a lovit un camion care era staţionat într-o zonă în care se efectuau lucrări.
În microbuz se aflau opt cetăţeni români. Toţi au fost răniţi, trei fiind în stare gravă.
Autorităţile belgiene au activat Planul medical de intervenţie pentru accidente de amploare. La locul accidentului au fost trimise numeroase echipaje ale pompierilor, poliţiei şi serviciilor medicale. Răniţii au fost transportaţi la spitale din oraşul Namur, situat în apropiere.
Potrivit unor surse, românii se deplasau spre Bruxelles pentru a lucra pe un şantier.

Source

Ora de Sibiu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.