Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

FOTO Accident spectaculos pe Calea Națională. Un tânăr a sărit cu BMW-ul peste scuar

112

accident calea nationala botosaniUn accident spectaculos a avut loc, joi seară, pe Calea Națională din municipiul Botoșani. Un tânăr aflat la volanul unui BMW, care circula dinspe Stadion către Gară, a pierdut controlul asupra volanului, a sărit scuarul dintre sensurile de mers și s-a oprit pe cealaltă parte a străzii.

like facebookSe pare că tânărul de 20 de ani a ieșit de pe stradă după ce a călcat frâna și a derapat pe linia de tramvai. E a rupt și  poartă decorativă din lemn aflată pe scuar, după care a ajuns pe celălalt sens de mers al Căii Naționale.

accident calea nationala -botosaniAccidentul a avut loc chiar în zona unei treceri de pietoni pe care, din fericire, nu se afla nimeni la momentul respectiv.

Poliția Rutieră a ajuns la fața locului, iar tânărul șofer a fost ridicat pentru a fi dus la spital, în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

accident calea nationala botosaniaccident calea nationala botosani

BotosaniNews.ro