Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

FOTO. Cea de a cincea victimă a cumplitului accident de la Saru, antrenor al lotului naţional de tenis de masă

86

Antrenorul craiovean de tenis de masă Mihai Bobocică se numără printre cele cinci victime ale cumplitului accident petrecut, luni după-amiază, în judeţul Olt, pe Drumul Naţional 65. El a murit în timp ce aștepta să fie transferat la UPU Craiova, suferind un traumatism cranio-cerebral sever.

„A decedat şi cea de a cincea victimă a accidentului, bărbatul în vârstă de 63 de ani. A murit la UPU, fiind pregătit să fie transferat la Neurochirurgie Craiova”, a declarat directorul medical al Spitalului Slatina, medicul Cătălin Pătru.

O familie din Craiova – o femeie, care se afla la volan, un bărbat şi cei doi copii – a murit, după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un grav accident, luni după-amiază, fiind lovit de un TIR, în judeţul Olt, pe DN 65 la Pădurea Saru.

Mihai Bobocică, în vârstă de 63 de ani, din Craiova, se afla la volanul celuilalt autoturism lovit de TIR.

Bobocică era antrenorul lotului de Juniori III al Federației Române de Tenis de Masă și urma să plece, alături de 12 sportivi și antrenorul Gabriel Poștoacă, la Câmpulung, la un cantonament de pregătire..

Mihai Bobocică a antrenat echipa de juniori de tenis de masă a Italiei, fiul său fiind campion național al italienilor la acest sport. A fost elevul antrenorului emerit Virgil Bălan, iar în anul 2011, autoritățile locale din comuna Piscu Vechi, județul Dolj, au organizat o competiție de tenis de masă, ce a purtat denumirea Cupa „Mihai Bobocică”.

Gazeta Nouă