Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

(FOTO) Cine sunt tinerii care au murit în accidentul din Telciu

70

Trei tineri care nu apucaseră să împlinească 20 de ani și un bărbat de 36 de ani au murit în această noapte într-un accident șocant.
Aceștia se întorceau de la o petrecere din satul Fiad și și-au găsit sfârșitul înainte să ajungă acasă. Mașina în care se aflau a ajuns într-un stâlp de electricitate care a căzut peste autovehicul și l-a zdrobit.

Vasile Moldovan
Ion Boiciuc
Gabriel Rebrișorean
Gabriel Hordoan

La volanul mașinii se afla Ion Boiciuc, un tânăr de 19 ani, de origine maramureșeană. El avea o soră căsătorită în comuna Telciu.
Ion Boiciuc, împreună cu Vasile Moldovan (36 de ani), Gabriel Luca Rebrișorean (18 ani) și Gabriel Dumitru Hordoan care avea doar 15 ani, au murit pe loc, având traume incompatibile cu viața.

adrian_nicolae_pop
Adrian Nicolae Pop

Singurul care a scăpat ca prin minune și fără răni care să-i pună viața în pericol este Adrian Nicolae Pop (16 ani). Toți cei patru băieți cu vârste între 15-18 ani erau elevi la Liceul Tehnologic Telciu.

ObservatorBN