Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

FOTO. Codul Roşu de intervenţie, activat în urma unui accident groaznic la Pădurea Saru. O femeie a murit, iar doi copii şi un bărbat sunt în stop cardio-respirator

50

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că în accident au fost implicate două autoturisme şi un TIR, în urma evenimentului rutier fiind încarcerate trei victime. Evenimentul s-a petrecut pe DN 65, în zona Pădurii Saru.

În urma accidentului au fost şase victime, din care cinci în stare gravă: un bărbat şi doi copii, în vârstă de cinci-şase ani, toţi în stop cardio-respirator, şi un alt bărbat, şoferul TIR-ului, care are răni externe.

„Este vorba de o femeie decedata, doi copii 5-6 ani preluaţi de ambulanţă, un bărbat, toţi în stop cardio-respirator, şi un al bărbat care a fost preluat de SAJ. Toţi sunt transportaţi spre Spitalul Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie.

„A fost activat Planul Roşu de intervenţie. Intervin două echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu accesorii pentru descarcerare şi cinci echipaje de la Ambulanţa Olt”, a mai spus Băsăşteanu.

Gazeta Nouă