Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

FOTO Costel Enache, optimist înainte de debutul campionatului

72

costel enacheAntrenorul FC Botoşani a susţinut, vineri, o conferinţă de presă înaintea meciului cu CFR Cluj.

like facebookCostel Enache s-a declarat mulţumit de lotul de jucători şi pregătirea făcută. Tehnicianul a spus că este nerăbdător să aibă primul meci oficial, chiar dacă este împotriva unei forţe a campionatului.

„Sunt într-o stare de aşteptare emoţională, sunt curios să văd care este potenţialul nostru. În timpul pe care l-am avut la dispoziţie am realizat maximum din ceea ce puteam. Suntem într-un moment bun pentru că simt jucătorii concentraţi, i-am văzut preocupaţi şi am mare încredere în jocul de luni. Dacă soarta ne-a adus un adeversar puternic, noi trebuie să fim pregătiţi să facem faţă. În momentul de faţă avem un nucleu de jucători serioşi care au fost verificaţi de-a lungul timpului, lângă vor mai apărea 1-2 jucători. Încercăm să mergem pe o organizare de calitate, nu neapărat de cantitate. Sunt mulţumit de toţi jucătorii şi avem o concurenţă egală. În funcţie de cei care vor juca, voi selecta un căpitan. Sunt doi-trei jucători care au abilităţi de lider”, a declarat Costel Enache.

Partida dintre FC Botoşani şi CFR Cluj se va disputa, luni, de la ora 21.00.

BotosaniNews.ro