Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

FOTO – El este șoferul care a ucis doi oameni la Păuca. Era mort de beat și fără permis

13

Daniel D., o să aibă pe conștiință probabil toată viața ceea ce s-a întâmplat la Păuca în noaptea de 16 spre 17 septembrie.

Tânărul în vârstă de 20 de ani s-a urcat mort de beat la volanul mașinii și a plecat pe DJ 107B în jurul orei 1.30 în dimineața zilei de duminică. În mașină alături de trei prieteni și în apropiere de Păuca, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat.

VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII DE LA ACCIDENTUL MORTAL DE LA PĂUCA

Din nefericire două persoane aflate pe locurile din dreapta față si dreapta spate au decedat.Este vorba de un adolescent de 16 ani si un tânăr de 23 de ani, ambii din județul Alba. Șoferul și un al treilea pasager în vârstă de 16 ani, au scăpat nevătămați.
Polițiștii au stabilit că pe lângă faptul că Daniel D., era băut (alcoolemie de 0.84 mg/l in aerul expirat), acesta nu avea nici permis de conducere. Cercetările în acest caz continua. Foto: Facebook.

Source

Ora de Sibiu