Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

FOTO Grav accident de circulaţie. 13 persoane ajunse la spital, după ce microbuzul în care se aflau a izbit un autoturism

50

microbuz accident constantaUn grav accident de circulaţie s-a petrecut miercuri dimineaţă în judeţul Constanţa fiind implicat un microbuz ce făcea o cursă regulată Dorohoi-Botoşani-Constanţa.

În urma evenimentului 13 persoane au ajuns la spital. Accidentul s-a petrecut la intrare în municipiul Constanţa dinspre localitatea Ovidiu la intersecţia bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu.

like facebookMicrobuzul s-a izbit violent de un autoturism Renault Clio condus de un bărbat de 52 de ani din judeţul Hunedoara. În urma impactului microbuzul s-a răsturnat şi toţi cei 13 pagaseri au ajuns la spitalul din Constanţa. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabli cine se face vinovat de producerea evenimentului rutier.

Sursa Ziua de Constanţa

microbuz accident constanta3
microbuz accident constanta2
microbuz accident constanta1
BotosaniNews.ro