Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Fotografie de nuntă devenită virală – Soacra le-a sugerat mirilor să pozeze indecent

312

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

O poză surprinsă de fotograful Michel Klooster în Olanda a devenit în ultimele zile cea mai distribuită fotografie de pe Facebook. Cuplul olandez a pozat în această ipostază după ce soacra le-a dat ideea.

O fotografie de nuntă, făcută de un cuplu olandez proaspăt căsătorit, a devenit virală, stârnind amuzamentul miilor de internauţi, anunță adevarul.ro. La prima vedere, fotografia de nuntă a unui cuplu olandez proaspăt căsătorit pare să arate că cei doi îndrăgostiţi nu au avut răbdare ca petrecerea de nuntă să se fi sfârşit, pentru a ajunge în dormitorul matrimonial. De aceea, au fugit de la petrecere pentru a-şi oferi un moment de intimitate într-o pădure din apropiere. Imaginea cuplului olandez a fost postată online de către fotograf şi a fost imediat share-uită de mii de internauţi. „Unii dintre soţi nu au avut răbdare ca petrecerea să se sfârşească pentru a se retrage liniştiţi în apartamentul lor, pentru o noapte a nunţii de neuitat. Din fericire, ei şi-au schimbat jurămintele de nuntă şi sunt, oficial, căsătoriţi“, a fost mesajul care a însoţit fotografia, postată pe Facebook, anunță adevarul.ro. Cu toate acestea, scena a fost complet inocentă, fotografia fiind realizată în spirit de glumă, de către tinerii care şi-au unit recent destinele. Una dintre soacre a fost cea care a venit cu ideea realizării ineditei fotografii de nuntă Fotografia a fost făcută, de fapt, la sugestia uneia dintre mamele celor doi miri, a susţinut fotograful Michel Klooster. „N-am vrut ca părţile private să fie vizibile în imagine, dar tot ceea ce creează această impresie este interesant. Atât mirii cât şi rudele lor erau oricum foarte veseli. A fost o nuntă frumoasă şi obişnuită, la care nu trebuia să fie chiar totul atât de formal. Oricine crede că fotografia este ofensatoare, trăieşte încă în anul 1996, după părerea mea“, a declarat fotograful prezent la nuntă. „Dintre toate fotografiile realizate, există una care este inedită, iar în zece ani de acum înainte, încă va fi amuzant de discutat despre ea. Lăsaţi-i să se bucure de fericirea lor, ceea ce vă doresc şi vouă. Viaţa este şi-aşa suficient de moralizatoare“, a mai adăugat Michel Klooster.

Source

Ora de Sibiu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.