Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

FURT ÎN BORŞA – Miercuri a furat dintr-un portofel 3.200 de lei, joi a fost prins

65

FURT ÎN BORŞA Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii din Borşa au dus la identificarea unui tânăr din oraş, bănuit că a sustras 3.200 de lei din portofelul unui bărbat. Banii au fost recuperaţi.

Miercuri, 5 iulie, în jurul orei 22.00, un bărbat din Borşa a sesizat poliţia prin SNUAU 112 că a fost victima infracţiunii de furt.

Acesta a declarat că, în timp ce se afla pe strada Victoriei din oraş, un tânăr a reuşit să-i sustragă din portofel 3 200 de lei iar apoi a fugit.

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţişti au dus la identificarea tânărului, în vârstă de 16 ani din oraş, bănuit de comiterea faptei.

Banii sustraşi au fost recuperaţi şi restituiţi părţii vătămate. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

citeşte şi ACTUALIZARE/ACCIDENT LA DUMBRĂVIȚA – Șoferul vinovat de accident este medic ortoped la Spitalul de Urgență din Baia Mare

VEZI VIDEO/INTERVENȚIE ÎN FORȚĂ BAIA MARE – Incendiu extrem de violent peste drum de benzinăria OMV de pe Bd. București

IMAGINI DRAMATICE – O clădire de 4 etaje s-a prăbuşit în apropiere de Napoli. Sunt oameni prinşi sub dărâmături

ACCIDENT MORTAL ÎN ŢARA OAŞULUI – Copil de 15 ani, lăsat să moară după accident. Şoferul, beat, a fugit de la locul tragediei

The post FURT ÎN BORŞA – Miercuri a furat dintr-un portofel 3.200 de lei, joi a fost prins appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro