Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

FURT MAI PUŢIN OBIŞNUIT – Zeci de porumbei valoroși au fost furați din Aiud

145

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

FURT MAI PUŢIN OBIŞNUIT Zeci de porumbei valoroși din rasa „jucător de Galaţi”, în valoare de câteva mii de lei, au fost furaţi din Aiud, dintr-un adăpost, de către doi tineri din Blaj.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, sprijiniţi de poliţiştii din Blaj şi de lucrători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba, au reuşit să documenteze activitatea infracţională a doi bărbaţi din Blaj, ce sunt bănuiţi de comiterea unui furt de porumbei din rasa „jucător de Galaţi”, de la un crescător din Aiud.

FURT MAI PUŢIN OBIŞNUIT Cei doi sunt bănuiţi şi că ar fi avut o tentativă de furt, faptă comisă în dauna aceluiaşi crescător, arată sursa citată.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 22 spre 23 septembrie, cei doi bărbaţi, de 27 şi respectiv 34 de ani, ar fi dislocat acoperişul adăpostului pentru porumbei amplasat în grădina locuinţei unui crescător din Aiud şi ar fi sustras 28 de păsări, în valoare de 5.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 13 septembrie, cei doi ar fi pătruns în grădina locuinţei aceluiaşi crescător, însă nu au reuşit să sustragă păsările, notează Agerpres.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze un număr de 21 de porumbei ce au fost restituiţi păgubitului.

Faţă de cei doi bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de furt şi furt calificat, precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracţionale.

Info

Foto

 

 

 

The post FURT MAI PUŢIN OBIŞNUIT – Zeci de porumbei valoroși au fost furați din Aiud appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.