Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Furtul capacelor de canalizare, care ulterior sunt vandute la fier vechi continua

69

O canalizare de pe Sos. Ramnicu Sarat, din dreptul cladirii “Danimex”, a ramas fara capac. Canalizarea respectiva a stat asa pentru mai multe zile si datorita atentiei si vigilentei soferilor nu vorbim astazi despre un accident rutier. Cel mai probabil cel care a furat capacul l-a dus la fier vechi. Conducerea CUP “Dunare” sustine ca nu a primit nicio sesizare din partea cetatenilor, dar a dat asigurari ca se va lua masuri pentru repedierea problemei dupa ce a fost informat lipsa capacului de un reporter Obiectiv Vocea Brailei.

Mai mult, Silviu Mangiurea, seful CUP “Dunarea” sustine ca de la inceputul anului pana in prezent au fost furate 101 capace cu rama si 93 capace tip gaiger, de pe carosabil, si 19 capace de canalizare, de pe spatii verzi. Totodata acesta a subliniat faptul ca exista posibilitatea ca pe viitor toate capacele de fonta sa fie inlocuite cu unele din material compozit.

Ziar InfoBraila-Stiri de ultima ora Braila – Ultimele stiri ale zilei